Капитанът на Барселона Андрес Иниеста е готов да приветства Пол Погба и Арда Туран, ако двамата акостират на стадион "Ноу Камп" през новия сезон.

"Погба е футболист, който всеки голям отбор би искал да притежава. Той е младо момче, но с голям талант, който може да подсили най-силните отбори. Ще бъде добре приет в Барса, ако дойде при нас", започна Андрес.

"Арда Туран? Той е страхотен футболист, който има големи качества. Той също ще бъде много добре приет в съблекалнята, ако подпише с Барса."

"Феноменално е, че Дани Алвеш преподписа. Мисля, че той е една от най-добрите покупки на Барса от много дълго време насам. Алейш Видал направи невероятен сезон и той идва в страхотен отбор, където ще може да се развива."

"Относно Неймар, зная какво се случи, не в съблекалнята, а на терена. Ней го отнася много и понякога му е трудно, но той се учи. Все още е млад."

"Да спечелим шест трофея тази година е целта пред нас. Почти никой не мислеше, че можем да спечелим нов требъл и сега почти никой не мисли, че можем да спечелим шест купи за годината. Но ние имаме играчите, с които да успеем", добави Иниеста.