Какво става с големите звезди на световния футбол Лионел Меси и Кристиано Роналдо?

Този въпрос се задава не само Испания, но в целия футболен свят. За първи път, откакто най-добрите футболисти на планетата играят в Примера видисион, едновременно не вкарват голове в първите два кръга на първенството.

Барселона победи с по 1:0 Атлетик Билбао и Малага, а героите се казваха Луис Суарес и Томас Вермаелен. Нещо повече – четирикратният носител на Златната топка изпорти дузпа на стадион "Сан Мамес".

Португалският национал не се разписа при равенството 0:0 със Спортинг Хихон и снощния успех с 5:0 над Бетис на "Сантяго Бернабеу". В първата среща Роналдо направи фрапантен пропуск и пропусна да донесе победата на Реал.

Колко пъти пък "белият балет" е побеждавал с 5:0, а на светлинното табло липса името на Роналдо сред голмайсторите? По две попадения забиха Хамес Родригес и Гарет Бейл, а едно добави Карим Бензема.

В Барса и Реал обаче не показват никакви признаци на притеснения, защото звездите им участваха дейно във всички най-интересни моменти и отбелязването на голове е въпрос на време, отбелязват на Иберийския полуостров.