Треньорът на Барселона Луис Енрике обяви, че играчите от нападението на отбора просто не чувстват удовлетворение, когато не се разпишат тримата. 

Днес го сториха при победата над Реал Сосиедад, като Неймар реализира на два пъти, а по едно попадение добавиха Суарес и Меси за крайното 4:0, с което Барса продължава уверено напред. 

„Когато мачът е решен, всеки от тях иска да отбележи и това е нормално. В началото на мачовете е различно, но при тях има страхотно разбирателство и когато някой от тримата не вкара, те не се чувстват щастливи” заяви Енрике, който приема спокойно силното представяне на отбора му напоследък. 

„Нямам усещането, че се намираме в най-добрия си момент. Смятам, че миналия сезон играхме по-добре. Все пак се представяме на ниво и сега, но ми иска да вярвам, че най-доброто от нас тепърва предстои. Момчетата се наслаждават на играта си и това е хубаво, но лигата не може да се спечели през декември” добави той. 

„Всички ще губят точки, така че не е необходимо да бързаме, а просто да мислим за следващия двубой, тъй като ни очакват още много важни срещи” изтъкна още Енрике.