Полузащитникът на Барселона Серхио Бускетс има десетки топ-мачове зад гърба си, но отличава един тях. Интересното е, че това е прясната гръмка победа с 4:0 над вечния враг Реал, който беше пребит брутално насред Мадрид преди броени дни.

"От всички мачове, в които съм взел участие, моето най-добро представяне дойде при успеха с 4:0 над Реал на стадион "Сантяго Бернабеу". Това е двубоят, в който ние бяхме най-доминиращи", отсече Бускетс пред TV3.

"Сега сме много амбицирани да спечелим още един требъл, но ще бъде изключително трудно за постигане. Златната топка? Много по-важно ми е мнението на треньорите и съотборниците ми, отколкото индивидуалните отличия."

"Не бих казал, че не съм развълнуван от тях, но считам, че това не е нещо, на което да обръщаш голямо внимание и да го превръщаш в свой приоритет. Беше хубаво да се види на какво сме способни в отсъствието на Лионел Меси, но той е нашата звезда, той е най-добрият футболист на планетата."

"За мен е истинско удоволствие да играя с Меси, Неймар и Луис Суарес. Между тях има химия на терена и извън него. Възхищавам се на желанието на Луис Енрике да работи и да става по-добър. Ние сме много силен отбор, пред който стои бляскаво бъдеще", допълни Буси.