Галерия

Някои хора просто не знаят какво да си правят парите! Такъв очевидно е случаят с бразилския нападател на Барселона Неймар (24 г.). Поредната му покупка е "скромен" апартамент от 460 кв. м в баровски район на Сао Пауло, който е подарил на сестра си Рафаела за 20-ия й рожден ден през март. Според запознати това удоволствие му е излязло 7-цифрена сума в евро.

Бразилските медии разкриха, че цял екип дизайнери от изтъкната архитектурна фирма са обзавеждали жилището в рамките на цяла година по последна мода и то разполага даже със собствен киносалон.

"Рафаела има стил и знаеше много добре какво иска - издадоха дизайнерите. - Целта й беше да разполага с уютно и удобно местенце, на което да се наслаждава със семейството си и приятелите. Но в същото време да е модерно и направено с финес!"

Именно в това апартаментче е преминала част от празненството по повод рождения й ден миналия месец. Като цяло обаче Рафаела, която "работи" сестра на брат си и търси всякакви поводи да получи малко повече медийно внимание, не живее там, а се отбива само когато е в Сао Пауло. Това обаче не й попречи да се похвали с подаръка в Инстаграм...