Галерия

Галерия

Бразилската изкусителка и голяма почитателка на Барселона Сузи Кортес рискува да си навлече гнева на дългогодишната партньорка на Жерард Пике Шакира с последните си откровени фотоси в Инстаграм, насочени директно към звездата на Барса.

Миналата седмица Сузи отвърна на нападките, че се опитвала да съблазни Лионел Меси с аргумента, че съотборникът му Пике е повече "неин тип". 

В опит да оплете испанския защитник кралицата на задните прелести позира дибидюс онлайн с буквите от името "Пике" върху гърба си. Нахалните секси снимки са свързани и с триумфа на любимия й тим в Ла Лига след съботния разгром с 3:0 над Гранада. 

29-годишният Пике се среща с колумбийската поп звезда Шакира от 2010 г. Каталонският защитник има двама сина от 39-годишната изпълнителка на суперхита Hips Don’t Lie - Милан и Саша. 

"Мис Бум-бум" твърди, че била блокирана от Меси и неговата партньорка Антонела Рокуцо, след като бомбардирала 5-кратния носител на Златната топка със секси снимки в социалните мрежи.

Нека припомним, че в края на миналата година палава класация подреди звездите с най-секси дупета в Бразилия. В люта битка с 500 неустоими красавици пищната Сузи грабна короната "Мис Дупе 2015". 

Апетитната дамска Б-страна е обект на национална гордост в Бразилия. Честа практика е повечето карнавални красавици да застраховат за крупни суми тази част от своята анатомия.

След традиционната новогодишна фотосесия съблазнителната брюнетка заяви многозначително: "Мъжете остават на заден план". След недвусмислените попълзновения на самба красавицата очакваме с нетърпение реакцията на Шакира.