Барселона и Реал Мадрид се целят във футболисти на Нюкасъл. Според вестник "АС" става дума за Айози Перес и Муса Дембеле.

Каталунците са си харесали Перес в опита най-после да се уредят с нападател, който да е готов да играе втора цигулка и да влиза като смяна на атомното трио Лео Меси - Неймар - Луис Суарес.

23-годишният футболист бил харесан от "блаугранас" и се смята, че може да бъде взет за около 18 милиона евро. Той може да играе по крилата и в центъра на атаката, което го прави опция за всяка една позиция отпред.

Интересното е, че Барса искаше Айози през 2014 година, точно преди неговия трансфер от Тенерифе за 2 милиона евро. Тогава обаче каталунците му предлагаха само място в дублиращия си отбор.

В същото време Реал Мадрид гледа на Сисоко като алтернатива на Пол Погба, който почти сигурно ще отсвири "белия балет" заради бившия си тим Манчестър Юнайтед.

Френският национал не крие желанието си да смени Нюкасъл, който изпадна от Висшата лига през миналия сезон. Предполага се, че полузащитникът може да напусне "свраките" срещу 35 милиона евро.