Когато един мъж иска секс, той е готов да прекрачи целия свят. В тази връзка хърватските медии очакват с огромен интерес визитата на бразилския футболист Неймар, който трябва да кацне днес в Сплит с частен самолет. Нападателят на Барселона пристига на кратка секс ваканция.

Галерия

Той е наел две яхти и частен плаж на живописния остров Хвар, където вече го чака умопомрачителната сръбкиня Сорая Вучелич, добра позната на Кристиано Роналдо, Валери Божинов и прочее заможни плейбои. 

Официално Сорая е в Сплит за фестивала "Рингишпил". Говори се, че Неймар ще бъде нейният официален придружител. Любопитното е, че голмайсторът е включен в състава на бразилския отбор, който ще вземе участие в турнира по футбол на започващите идния петък олимпийски игри в Рио де Жанейро. Но както се казва, дотогава има време.

Иначе за връзката между балканската секс бомба и звездата на Барселона се заговори миналото лято. Тогава британските таблоиди разкриха, че Неймар е изпратил в Белград своя частен самолет, който е откарал Сорая в Барселона.

Самата тя никога не е коментирала публично в какви отношения е с Неймар, пише "7 дни спорт". Сорая замълча и преди няколко месеца, когато в сръбските медии се появиха спекулации, че има вземане-даване с Валери Божинов. За разлика от нея нападателят на Партизан не скри, че се познават.