Треньорът на Борусия Мьонхенгладбах Андре Шуберт и една от звездите на тима Ларс Щиндъл вярват, че тимът им може да победи Барселона в утрешния мач от Шампионската лига.

Двамата направиха уточнението, че това ще стана само с отлична отборна игра, защото и без контузения Лионел Меси Барселона си остава един от най-силните отбори в света.

"Очаква ни специален мач утре срещу Барселона. Съжалявам, че феновете ни няма да могат да видят Меси на "Борусия Парк", но и без него Барселона си остава един от най-силните отбори в света. Надявам се, че ще можем да покажем нашата си игра и да спазим тактическия план. Иска ми се утре играчите да се забавляват на терена и да не се страхуват от противника, въпреки че всички ние изпитваме голямо уважение към тях", заяви Шуберт.

"Барселона е един от най-големите отбори в света и ние искаме да се докажем срещу тях. За да ги победим обаче, ние трябва да играем като едно цяло. Досега винаги сме показвали добра игра срещу големите отбори, макар че Барселона е на съвсем друго ниво спрямо тях", заяви Щиндъл.

Мачът между Борусия и Барселона ще отбележи първото завръщане на вратаря на каталунците Марк-Андре тер Стеген на стадиона, на който той игра между 2010 и 2014 година.