Завърналият се от контузия на коляното защитник на Барселона Самюел Юмтити изигра един от най-добрите си мачове за клуба при победата с 4:0 над Манчестър Сити в сряда.

Младият френски футболист не скри огромната си радост от начина, по който се развиват нещата за него на стадион "Ноу Камп".

"Вярно е, това беше една от първите ми велики европейски вечери. Каква наслада! Изживявам първите си "европейски" чувства. Те са толкова силни! Щастлив съм, а със съотборници като моите човек може само да се наслаждава", сподели Юмтити.

"Mamma mia! Аз изживявам мечтата си! Наслаждавам се на всеки момент, на всяка секунда. Не само на терена, но и извън него. Градът, качеството на живота в Барселона... Щастлив съм! Щастлив, щастлив! Не мога да се оплача от нищо! Точно в момента животът ми е прекрасен."

"Лео Меси е феноменален. Ясно е, че той е най-добрият футболист в света. Може да стори всичко с топката - вкарва, подава перфектно... Доволен съм, че го виждам пак на терена. За мен е огромна чест да бъда негов съотборник", добави вдъхновеният бранител.