Нападателят на Барселона Луис Суарес защити треньора Луис Енрике от силните критики към него след резила в Париж. Във вторник каталунците бяха пребити жестоко от ПСЖ с 4:0 и претърпяха една от най-унизителните загуби в новата си история.

"Всички ние сме виновни за случилото се, не само треньорът. Ние печелим и губим заедно. В продължение на три години работим с този треньор и се наслаждаваме на работата с него", отсече Канибала, който е голмайстор на Ла Лига от миналия сезон.

"Той е този, който знае какво е бъдещето му и ние ще приемем всяко негово решение. Трябва да останем задружни. И през миналия сезон преминахме през труден период и в крайна сметка спечелихме трофеи."

"Ние сме най-добрият отбор в света. Ако някой може да обърне двубой от такъв резултат, то това е Барселона. Да загубим по този начин е болезнено и трудно. Предизвикателството е много трудно, но е красиво."

"Този отбор вече спечели титли и ако ние искаме да пишем история, трябва да елиминираме ПСЖ. Този отбор има качествата да го стори", добави Суарес, като по този начин се разграничи от мнението на съотборника си Неймар.