Легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона се пошегува, че станалият известен с хапване на пай по време на футболен мач Уейн Шоу е идеален за нов треньор на Барселона. В същото време бившият френски национал разкри защо Арсен Венгер не може отново да стане шампион с Арсенал...

"В момента е трудно време за треньорите. А работата в Барса е със сигурност една от най-изморителните. Луис Енрике заяви, че се оттегля в края на сезона, защото се нуждае от... почивка. Знаех, че испанците са сериозни за сиестата (кратка следобедна дрямка), но те я извисяват на съвсем различно ниво", започна французинът в своето саркастично предаване по Евроспорт.

"Кой ще го замени? Хорхе Сампаоли? Добра идея! Най-после Меси ще разговаря с треньора си. Венгер? Защо да не направят размяна? Така Луис Енрике ще отиде в Арсенал - перфектното място за почивка."

"Валверде, Почетино, Вави... Шави - Блудния син! Всички залози отпадат! Уейн! Уейн Шоу! Не е нужно да ядеш всеки път своя пай с месо, когато чуеш думата "залог".

"Манчини, Моуриньо, Пелегрини, Раниери. Четирима от последните петима треньори, печелили Висшата лига, бяха уволнени малко след това. А петият - сър Алекс Фъргюсън, се отказа веднага след като стана шампион. Не се учудвам, че Арсен Венгер прави всичко по силите си да не я спечели"