Техническият директор на Барселона Роберто Фернандес заяви, че ще бъде изключително трудно Пауло Дибала от Ювентус и Марко Верати от ПСЖ да преминат на "Камп Ноу".

Според световните медии, двете звезди, плюс Фелипе Коутиньо от Ливърпул, са големите трансферни цели на каталунците през лятото, но цената на всеки един от тях ще бъде минимум 80 милиона евро.

"Това са отлични футболисти, които обаче имат дългосрочни договори със своите клубове и ще е много сложно да бъдат купени. Винаги се опитваме да се подобрим, нащрек сме за случващото се на пазара и следим голям брой състезатели", каза Фернандес пред Mundo Deportivo.

Относно треньорския проблем в Барса, той заяви: "Този въпрос е важен, мислим за решението, но в момента сме оставали Луис Енрике и отборът да работят спокойно. Вярваме, че Лучо може да ни изведе до финал в Шампионска лига", добави Фернандес.

За целта обаче Барса първо трябва да премине 1/4-финалите, където съперник е Юве. "Ще бъде сложно и трудно, но вярваме, че ще ги отстраним", завърши Фернандес.