Бразилските футболни легенди Роналдо и Роналдиньо участваха в телевизионно шоу на Globo TV, в което дискутираха своите невероятни кариери.

Всяка една от двете суперзвезди имаше на разположение две карти - със своето име и с това на колегата ти. На Рони и Диньо им се задаваха въпроси и всеки трябваше да отговори кой от тях двамата е бил по-добър.

На въпроса кой е бил по-добър в партита, двамата дадоха категоричен отговор - Роналдо. На въпроса кой е бил по-добър в Барселона, отговорът и от двете страни беше "R10".

"Това е нещо нормално, защото той беше доста по-дълго време от мен там. Аз играх само една година в Барселона", коментира Феномена.

По отношение на Неймар, двамата се съгласиха, че той е от техния калибър. "Той има това, което ние бразилците харесваме най-много - смелостта и дриблирането", каза Роналдо.

Легендите бяха попитани дали голът на Роналдо срещу Компостела с екипа на Барса е бил по-хубав от този на Роналдиньо срещу Реал Мадрид. И двамата този път избраха собствените си солови акции.

"Това е моят любим гол изобщо сред всички в кариерата", коментира Феномена. Роналдиньо заяви: "Където и да отида, на всяко кътче на света ме питат за моя гол срещу Реал".