Треньорът на Барселона Луис Енрике не изключи вероятността един ден отново да води клуба на сърцето си. Както е известно, в утрешния финал за Купата на Испания срещу Алавес Лучо ще изведе каталунците за последен път, преди да си вземе почивка.

"Може би на 10-и юли ще се върна обратно и ще ви изненадам до един. Това ще причини сърдечни удари на някои от вас", отсече Енрике с усмивка, обръщайки се към журналистите на днешната си пресконференция.

След това специалистът продължи в по-сериозен тон: "Никога не казвай "никога". Това е моят дом и клубът, който показа най-голяма вяра в мен. Аз съм млад, готин, приятелски настроен. Имам всичко необходимо".

"Може би след време пред мен ще се открие нова възможност, но не и в близките няколко години. Някои от вас казват, че съм се състарил от професията, но пък някои от вас качиха килограми. Залата за пресконференции не е най-приятното място, на което съм се чувствал. Полемиките с медиите са един цирк и няма да казвам кой точно е клоунът", завърши в стил Енрике.