Цяла плеяда от футболни величия пристига в Стара Загора за титаничния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков, който ще се проведе на 20 септември на стадион "Берое". Сред легендите на испанския гранд са едни от най-големите имена от няколко поколения, носили екипа на каталунците.

За Дрийм тийма на Барселона, който ще се изправи срещу Стоичков и приятели, ще играят още световният шампион с Италия Джанлука Дзамброта, холандците Едгар Давидс и Роналд де Бур, португалските легенди Витор Баия и Фернандо Коуто, румънските звезди Георге Попеску и Георге Хаджи, както и острието на Франция Людовик Жули. 

А ето и пълния списък с футболистите, които на 20 септември ще облекат фланелката на Барселона:

Хесус Ангой, Витор Баия, Мигел Анхел Надал, Патрик Андерсон, Фредерик Деху, Джанлука Дзамброта, Ерик Абидал, Фернандо Коуто, Луис Карерас, Георге Попеску, Хуан Карлос Родригес, Андони Гойкоечея, Гилермо Амор, Людовик Жули, Гайска Мендиета, Едгар Давидс, Шимао Саброса, Роналд де Бур, Георге Хаджи, Луис Гарсия, Хулио Салинас

Освен обявените вече легенди, се очакват още много изненади и звездни участници, които ще се включат във футболния спектакъл на 20 септември в Стара Загора.
Поради огромния интерес към събитието, което е част от "Стара Загора - Европейски град на спорта 2017", пред Общината в "града на липите" в петък - 30 юни, ще бъде открита и нова билетна каса с работно време: 09:00 - 19:00 часа. 

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое" в Стара Загора и започва в 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач са на цена от 30 до 80 лева.