Посланикът на Барселона Жулиано Белети изрази съмнения, че неговият сънародник Неймар ще остане на стадион "Ноу Камп" и през следващия сезон.

"Неймар е щастлив в Барса и хората го обичат, той се чувства добре. Но това е труден момент за млад играч като него, който има проблем с решението", коментира героят за каталунците от финала на Шампионската лига през 2006 година.

"Ако е щастлив в Барса, трябва да остане, но аз имам съмнения. Преди като че ли той мислеше само за това как да спечели повече трофеи с клуба. Не съм сигурен, че сега е отново така."

"Минавал съм през тези моменти в кариерата си и те са сложни. Последната дума е негова, той трябва да реши скоро, за да направи добра предсезонна подготовка. Когато дойде в Барса, той каза, че една от причините е желанието му да играе с Меси. Сега това може да бъде причината да остане."

"Когато Дани Алвеш отиде в ПСЖ, аз си казах, че оставането на Неймар в Барса вече е под въпрос. Те са много близки приятели и навярно постоянно си говорят по въпроса", добави Белети.