Нервите на звездата на Барселона Неймар в последните дни категорично не издържат, след като все по-усилено се говори, че бразилецът ще премине в ПСЖ.

Днес "Дейли Мейл" пък публикува ексклузивно видео, на което се вижда как Неймар налита на бой на новия си съотборник Нелсон Семедо, след което гневно напуска заниманието и рита хамалски една топка.

Всичко е провокирано от единоборство между двамата на тренировка, след което започват да се бият и блъскат, а първо към тях отива Хавиер Масчерано, за да ги разтърве. И докато Семедо е укротен, то Неймар продължава да беснее, та се налага халфът Серхио Бускетс да удържа още бразилеца.

След това разбеснелият се Неймар да сваля потника от тялото си, да го хвърля на земята и да рита произволно попаднала му топка пред очите, след което да напуска терена. Новият старши треньор на тима Ернесто Валверде изгледа ситуацията отблизо, но не реагира по никакъв начин.

Барселона се подготвя за мача си с Реал (Мадрид), който ще се играе утре и е част от новата комерсиална верига турнири Интернешънъл Чемпиънс Къп.

 

В същото време пропадна насроченият за идната седмица рекламен ангажимент на Неймар в Азия, като организаторът официално обяви, че това било заради очакван трансфер на футболиста в ПСЖ.

Това още повече засили твърденията, че Неймар ще зареже Барса и ще продължи кариерата си в Париж. Трансферната му цена е закована на 222 млн. евро.