От Ливърпул са поискали огромните 200 милиона евро за Филипе Коутиньо, обяви техническият секретар Роберт Фернандес, който коментира действията на каталунците през летния трансферен прозорец. 

Както е известно клубът загуби Неймар и не успя да привлече някои от приоритетите си, макар и все пак да взе Усман Дембеле. Паулиньо е другото сериозно име в селекцията, макар и да има съмнения дали цената му от 40 милиона не е твърде висока. 

„Ливърпул ни поиска 200 милиона и поради тази причина се отказахме. Ние няма по никакъв начин да поставим под въпрос благосъстоятелността на клуба. Това са твърде големи изисквания. Ние обаче сме спокойни, защото мисля, че действахме спокойно и с новите попълнения ще получим възможност да запазим нивото си” заяви Фернандес. 

„Дембеле е много млад и талантлив играч и ние очакваме от него много добри неща. В негово лице вярваме, че направихме изключително добра инвестиция. Паулиньо може да играе на различни позиции, а е и опитен, а Семето ще ни бъде полезен като краен бранител” коментира още той.