Най-скъпата покупка в историята на Барселона Осман Дембеле ще се утешава с филми на Чък Норис, играта "Марио Карт" на Нинтендо и телевизионния сериал "Наркос", пише вестник "Спорт".

Изданието разкри някои от любимите хобита, филми, музика и навици на френския национал, който е аут около три месеца заради разкъсване на сухожилието на двуглавия бедрен мускул на левия крак.

20-годишният футболист почти не излезе от хотелската си стая за трите седмици, в които е в Барселона. Той не крие, че е домошар и не си пада много по дискотеките. Което на теория автоматично би го лишил от евентуален трансфер в българския шампионат... 

Видео игрите са голяма страст на Осман. Той предпочита Нинтендо и игрите със Супер Марио, но също така е майстор на FIFA 2017 и NBA Live 18. От техничаря вече треперят Жерард Пике и Серхио Бускетс, които също минават за запалени геймъри.

Дембеле не пропуска епизод на сериала "Наркос", който акцентира върху трафика на наркотици в Колумбия и картела на убития наркобарон Пабло Ескобар. Филмите с Чък Норис са голяма страст на нападателя, а американският актьор е негов идол.

Острието не пропуска "Бързи и яростни" и ги гледа по няколко пъти, а любимите му марки са Balmain, Ricoen и Dolce Gabbana. Любимата му музика е "afro trap", а най-често слушаната група - MHD, която посвети песен на Карим Бензема от Реал Мадрид...