Баскетболистите на Индиана и Торонто не допуснаха загуби и във вторите си домакинства от плейофите в НБА и изравниха резултата срещу Атланта и Бруклин на 1-1 победи. Хоукс и Нетс ще бъдат домакини в следващите 2 срещи.

Пейсърс победиха Ястребите със 101:85 след 27 точки, 10 борби и 6 асистенции на Пол Джордж, въпреки че отново имаха проблеми и в средата на втората четвърт изоставаха с 11 точки.  

В третата обаче домакините се развихриха и след 31:13 взеха контрол върху мача, който не изпуснаха до края. Луис Скола вкара 20, а Джордж Хил добави още 15 точки за победителите.

В същото време ДеМар ДеРозан забрави проблемите си от първия мач срещу Мрежите и наниза 30 точки за триумфа на Торонто със 100:95. Йонас Валанчунас добави 15 и 14 борби за успеха на канадците.

ДеРозън, който в първия мач пропусна 10 от 13-те си стрелби от игра, сега отбеляза 17 точки в решителната последна четвърт. Две негови точни стрелби от средна дистанзия дадоха аванс от 89:85 2 минути до сирената.

След това Кевин Гарнет вкара два фаула за гостите, но последва кош на Кайл Лаури и точка от фаул на Патрик Патерсън. Кош и фаул на Пол Пиърс намали пасива на Бруклин на 90:92 минута преди края, а след това ветеранът можеше и да даде аванс на състава си, но пропусна от тройката. ДеРозън вкара 2 фаула и до голяма степен успокои отбора си, който удържа триумфа.