Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт обяви, че се чувства много добре след първата си тренировка от лагера на отбора преди началото на сезона. 

Гардът участва в 2 часа и 15 минути от 3-часовото занимание, след което седна на пейката до Стив Неш, който тренира в продължение на час и половина. 

Брайънт ще започне 19-ия си сезон с екипа на отбора, но през миналия изигра само 6 мача възстановявайки се от скъсан ахилес, след което получи и фрактура на костица в коляното. 

„Чувствах се нормално. Чувствах се като себе си, а това е нещо много хубаво” коментира баскетболистът след заниманието, с което даде надежди на феновете за добър сезон. 

„Коби изглеждаше добре. Още в началото се видя, че всичко с него е наред. Въпреки това трябва да действаме стъпка по стъпка с него и Стив” изтъкна треньорът Байрън Скот. 

Калифорнийци ще се готвят двуразово в следващите дни, но Брайънт и Неш ще участват единствено в сутрешните тренировки, които ще включват и игра. Канадецът записа 15 участия през последната кампания, заради болки в гърба, които обаче сега е успял да преодолее.