След 6 поредни успеха навън, баскетболистите на Чикаго Булс допуснаха първа загуба далеч от дома, след като паднаха при визитата си в Сакраменто с 88:103. 

Така Биковете не успяха да спечелят за първи път в историята си първите си 7 гостувания, но все пак регистрираха най-дългата подобна серия от 2010-а, когато Сан Антонио тръгна с 8 поредни успеха далеч от дома. 

ДеМаркъс Къзънс водеше Кралете с 22 точки и 14 борби, Руди Гей вкара 20, а Дарън Колисън се отчете със 17 и 12 асистенции за победителите, които подобриха баланса си до 7-5. Джими Бътлър бе най-резултатен за Чикаго с 23 точки, като отборът е с баланс 8-4. 

За гостите липсваха звездите Дерик Роуз и Пау Гасол заради контузии. Гардът е с разтежение, а испанецът е с проблем в прасеца. Домакините се откъснаха решаващо в третата част, в която отвориха аванс от 13 точки, а в последната разликата така и не падна под 8. 

В другия мач от деня ЛА Клипърс разби Маями като гост със 110:93. Ножиците дръпнаха с 39:15 след първата част и до края останаха напред, нанасяйки трето поредно домакинско поражение на Горещите. Блейк Грифин и Крис Пол вкараха по 26 точки за победителите, които са в серия от 7 поредни гостувания, но спечелиха първите 2 от тях.