Трима играчи от сензацията в НБА през сезона Атланта Хоукс получиха възможност да участват в Мача на Звездите на 15 февруари в Ню Йорк. 

Тази нощ бяха съобщени резервите за сблъсъка, които бяха определени от треньорите на отборите, които нямаха право да гласуват за баскетболисти от своите тимове. 

Пол Милсап, Джеф Тийг и Ал Хорфърд ще представят Ястребите в „Медисън Скуеър Гардър”, след като заедно със съотборниците си правят фантастичен сезон. Атланта е №1 на Изток с баланс 38-8 и в момента е в серия от 17 поредни успеха. 

„Цялата ни титулярна петица заслужава да бъде там. Ние наистина сме добър отбор, който играе като колектив и това е най-важното” коментира Тийг. 

Останалите четирима от резервите на Изтока са Крис Бош и Дуейн Уейд от Маями, Кайри Ървинг от Кливланд и прогресиращият много през кампанията Джими Бътлър от Чикаго. 

За Запада да участват получиха право Кевин Дюрант и Ръсел Уестбрук от Оклахома Сити, Ламаркъс Олдридж от Портланд, Тим Дънкан (Сан Антонио), Крис Пол (ЛА Клипърс), Джеймс Хардън (Хюстън) и разбира се Клей Томпсън от Голдън Стейт. 

Както е известно феновете по света определиха титулярните петици, но както е известно Коби Брайънт няма да играе заради контузия, така че комисионерът Адам Силвър ще определи кой да попадне в състава, който ще е воден от Стив Кър. 

Сред пренебрегнатите играчи са Деймиън Лилард от Портланд, Майк Конли от Мемфис, Демаркъс Къзънс от Сакраменто и Кайл Корвър от Атланта, като двама от тях все пак могат да намерят място в селекцията, тъй като освен Коби и участието на Дуейн Уейд не е сигурно.