Левски загуби от босненския Игокеа със 77:92 (22:19, 15:28, 20:22, 20:23) в мач от 23-ия кръг на Адриатическата лига за мъже, с което българските шампиони останаха на дъното в подреждането на турнира.

Левски започна срещата много силно и водеше в по-голямата част на първата третина, а изравняването за 19:19 във финалната минута само амбицира софийския гранд и той завърши ударно.

Джими Хънт се разписа от зоната за три точки с хубав изстрел и с това Левски поведе на почивката. Българите държаха инициативата и през по-голямата част от втората четвъртина, но Игокеа изравни в средата за 31:31 с тройка на Катнич, а Чакаревич вкара втори пореден изстрел от далечно разстояние.

С това босненците поведоха и повече не изпуснаха аванса си, завършвайки последната за полувремето част с впечатляваща серия от 13 отбелязани точки срещу пет получени.

Второто полувреме не беше особено добро за баскетболистите на Левски, които бяха и без един от основните си играчи - лекуващият травма в глезена Димитър Ангелов. Игокеа логично спечели след впечатляващите 35 точки от страна на Брейди Хеслип, който стреля при 57-процентова успеваемост.

За Левски най-резултатен с 28 точки беше Павел Иванов, който изигра всичките 40 минути. 21 точки добави Алекс Симеонов, а Стоян Гюроски добави други 16.