ЛеБрон Джеймс продължава да се изкачва в листата на най-добрите реализатори на НБА. 

Тази нощ суперзвездата наниза 27 точки при победата на Кливланд над Бостън със 110:79 и излезе на 21-о място в подреждането, надминавайки след пробив и поднасяне бившия си съотборник в Маями Рей Алън. 

Джеймс вече има 24 508 точки, с 3 повече от Алън. „Той е един от най-добрите ми приятели. Израстнах, докато го гледах, а след това играхме заедно и научих наистина много от него. Да мога да го изпреваря е наистина приятно” коментира Джеймс. 

Още до края на този сезон почти сигурно той ще стигне до 20-ия в подреждането Патрик Юинг, който има 307 точки повече. През следващата кампания пък съвсем спокойно ще влезе в Топ 15, макар че на тази позиция в момента е Пол Пиърс, а зад него е Тим Дънкан, като и двамата продължават кариерите си. 

Кайри Ървинг се завърна с 18 точки за Кавалерите, след като пропусна предишните  две срещи поради проблем с рамото. Кливланд дръпна с 61:36 на почивката и до края нямаше проблеми, като спечели за 19-и път в последните си 23 двубоя и продължава да преследва Торонто за второто място в конференцията.