Баскетболистите на Бостън постигнаха страхотна победа, след като се наложиха със 104:103 като гости срещу Кливланд, като успехът дойде със сирената на мача. 

Айвъри Брадли се превърна в герой, след като отборът му навакса изоставане от 15 точки в първата четвърт, а и 8 секунди преди края все още изоставаше с 99:103. 

Тогава обаче Еван Търнър успя да реализира и бе фаулиран. Той пропусна нарочно наказателния удар, след което се получи разбъркване и топката излезе извън игра, като след видеоповторение бе дадена на Бостън. 

Селтикс имаха малко повече от 3 секунди, които обаче им бяха напълно достатъчни. Брадли получи отляво, успя с няколко дрибъла да се освободи от ъгъла на полето изстреля топката, която прониза коша на домакините с прозвучаването на сирената. 

„Чувството е страхотно. В един момент изгубих контрол върху топката и не знаех, дали ще успея да стрелям навреме, но успях и усетих, че и шутът ми е добър“ заяви героят след мача. 

Той завърши с 14 точки, Айзея Томас се отчете с 22, а Търнър добави 19 и 12 борби за успеха на Бостън, който подобри баланса си до 30-22 и продължава да се справя отлично. ЛеБрон Джеймс водеше Кливланд с 30, но това бе второ поредно поражение за Кавс, които все още водят на Изток с 35-14, но Торонто е все по-близо.