Супезвездата на Голдън Стейт Стеф Къри обяви, че тимът няма да отпадне безславно от плейофите след двете разочароващи поражения от Оклахома Сити. 

Уориърс паднаха с 28 и 24 точки разлика, за да изостанат с 1-3 победи в серията и сега са задължени да спечелят оставащите 3 срещи, за да стигнат отново до битката за титлата. За целта обаче е необходимо да подобрят сериозно представянето си. 

„Серията не е свършила. Ние трябва да вярваме в себе си. Разбира се, че сме разочаровани. Чувството е ужасно, след като отново не успяхме да покажем качествата си и не играхме добре. Ние обаче сме специален отбор и няма да отпаднем по този начин” заяви Къри, който вкара 19 точки при стрелба от игра 6 от 20. 

„Трябва да бъда по-добър в ситуациите, които могат да се окажат решаващи и да наклонят везните към единия или другия отбор. В последните два мача определено не бяхме добри в това отношение. До голяма степен съм виновен аз и трябва да играем по-добре” добави той. 

С него се съгласи и Дреймонд Грийн, който е най-големият длъжник на отбора. „Положихме твърде много усилия, за да стигнем дотук и да отпаднем така. Няма да се побера в кожата си, ако това се случи. Просто трябва да направим необходимото. Обикновено нося енергията на отбора, а сега не го правя. Ужасен съм. За първи път не отговорих на критиците и това трябва да се промени” каза той.