Една от големите звезди в НБА през последните години Дуейн Уейд е убеден, че няма никакъв шанс ЛеБрон Джеймс да надмине великия Майкъл Джордан. 

Наскоро лидерът на Кливланд заяви, че целта му е да остави Въздушния зад себе си, но за Уейд това просто няма как да се случи. 

„Не, това е невъзможно. Няма как да стане. Единственото, което можеш да направиш е да го изравниш” заяви Уейд, който спечели 2 от своите 3 титли като съотборник с ЛеБрон, но роден в района на Чикаго като дете става свидетел на магията на Майкъл. 

„Не зная дали Джеймс има способностите да надмине постиженията на Джордан. Това остава да се види. Ако използвам обаче терминологията от голфа, мога да кажа, че ако в момента Майкъл е на 18-а дупка, то ЛеБрон е някъде около 15-ата и единствено може да стигне до 18-а”. 

„Всеки знае, че ЛеБрон е феноменален играч. Той е изключителен и може да прави страшно много неща. Но Майкъл Джордън е най-великият за всички времена и всеки се цели в него, но просто няма как да го надминеш, а единствено можеш да го изравниш” добави гардът на Булс.