Денис Родман отново разпали дебата кой е по-добър между ЛеБрон Джеймс и Майкъл Джордън с атака към звездата на Кливланд. 

Според бившия съотборник на Въздушния в Чикаго желанието на Краля да почива в някои мачове е доказателство, че той не е на нивото на Майкъл. 

„ЛеБрон прави нещо, което Джордън никога не направи – да почива. Майкъл играеше във всеки мач. Сега Лигата има нужда от Леброн, отборът му също и точно затова той прави всичките тези простотии и не спира да се оплаква“ заяви Родман пред „CBS“. 

„В днешни е много лесно да успееш в НБА. Преди, когато Детройт срита задника на Джордън на няколко пъти, то се върна във фитнеса, продължи да работи, стана по-здрав и по-силен и се превърна във величие. Това е положението“ категоричен бе Денис. 

Факт е, че ЛеБрон няма нито един сезон в кариерата си, в който да е изиграл пълните 82 мача за своите отбори, като през този е пропуснал вече 6.  В същото време Джордън има 9 сезона, в които е записал участия във всички срещи. 

В мачовете които се изиграха тази нощ Бостън допусна загуба в Атланта със 116:123, след като Пол Милсап се завърна за Ястребите след контузия и до голяма степен това означава, че няма да завърши първи в конференцията. 

Ето и останалите резултати: Филаделфия – Чикаго 90:102, Орландо – Бруклин 115:107, Ню Йорк – Уошингтън 103:106, Индиана – Милуоки 104:89, Портланд – Минесота 105:98.