Кармело Антъни все още се надява да бъде трансфериран в Хюстън и затова очаква разговорите между Ню Йорк и Рокетс да бъдат възобновени, съобщава ESPN. 

Напоследък се появиха информации, че Никс ще направят опит да задържат лидера си и в резултат разговорите бяха поставени в застой, а сега новият генерален мениджър Скот Пери и президентът Стив Милс искат да се срещнат и да говорят с играча. 

33-годишният Антъни обаче предпочита да напусне Голямата ябълка и да се присъедини към Джеймс Хардън и Крис Пол при Ракетите, които искат да свалят Голдън Стейт от трона. 

В Ню Йорк обаче все още не са доволни от предложенията за Кармело досега и очакват по-добри оферти, като остава много вероятно в сделката да бъдат замесени още един или два отбора. 

В същото време стана ясно, че Ражон Рондо, към когото интерес имаше от Никс, няма да отиде в тима, след като се е договорил да подпише за един сезон с Ню Орлийнс Пеликанс. Така гардът отново ще се събере с Демаркъс Къдънс, с когото бе оформил отличен тандем в Сакраменто през 2015-16.