Кармело Антъни разкри, че основна причина при решението му да приеме трансфер в Оклахома Сити са били звездите на отбора Ръсел Уестбрук и Пол Джордж. 

Вчера официално баскетболистът бе представен официално като играч на Тъндър и се надява, че това ще бъде сезон, в който ще може да се бори за титлата. 

„Ръс нямаше какво да ме убеждава. Ние се сближихме през годините и той наистина бе основна причина за желанието ми да дойда тук. Виждайки лоялността му към града и това което прави на паркета, ме накара да искам да съм част от това“ заяви Антъни. 

„Привличането на Пол Джордж бе още една причина. Ние се уважаваме, така че желанието ми бе да бъдем съотборници и да можем да се борим за титлата. Все още никой от нас не е ставал шампион, така че това е голямата цел, към която ще се стремим“ добави той. 

„Смятам, че бях лоялен през цялото време на Ню Йорк и винаги се раздавах максимално. Феновете обаче ще разберат, че идва време за промяна и не мисля, че ще имат лоши чувства към мен. Просто настъпи момент, в който трябва да затворя една глава и да започна нова“ каза още Кармело. 

Ръсел Уестбрук също бе доволен. „Невероятно съм развълнуван, че ще бъда съотборник с такива играчи. Ние сме приятели, а също и с Пол Джордж, така че това ще направи всичко още по-лесно“ изтъкна той.