Баскетболистите на Кливланд останаха без победа в подготвителните мачове преди сезона в НБА, след като паднаха и от Чикаго, този път с 94:108 у дома. 

Кавалиърс, които отново са считани за основен претендент за място на финала, загубиха всичките си 4 срещи до момента и колкото и те да са без значение, случващото се определено не е приятно. 

Леброн Джеймс игра 30 минути и вкара 17 точки при първото си участие в подготвителните мачове, но Дуейн Уейд нямаше ден и остана едва с 4, пропускайки 6 от 7 изстрела от игра.

"Смятам, че просто ме нямаше на паркета. Не бях във форма, а това повлия и на останалите" пое вината ЛеБрон след двубоя. 

Треньорът Тайрън Лу използва новата формация, в която Уейд и Дерик Роуз са гардове, Джеймс и Краудър крила, а Кевин Лав в центъра, но това не даде особено добър резултат. 

Биковете, за които се смята, че ще бъдат едни от аутсайдерите, бяха напред през повечето време и окончателно се откъснаха в последната част, която спечелиха с 36:27. 

Джъстин Холидей поведе победителите с 28 точки, а новобранецът Лаури Марканен, който е сравняван с Дирк Новицки, добави 18 от пейката. Чикаго подобри баланса си в контролите до 3-2 седмица преди старта на сезона.