Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер призна, че той и неговите съотборници не играят по възможно най-добрия начин напоследък.

Все пак стражът изрази радостта си от победата с 1:0 над Виктория Пилзен снощи, която класира баварците напред в Шампионската лига.

"Не успяхме да влезем добре в първия четвърт час на мача, а Виктория Пилзен стартира силно. Срещу такива отбори е важно да контролираш играта по целия терен. Голът ни падна след центриране и Манджукич го отбеляза по чудесен начин", каза Нойер след срещата.

"Рекордът е добре дошъл за нас, но ние искахме да играем по-добре. В крайна сметка важни са трите точки и това, че продължаваме напред в елиминационната фаза. Разбира се, че сме щастливи."

"За нас беше важно да не допуснем попадение във вратата си. Не им оставихме много възможности. Според мен те имаха три опасни изстрела, което е добре за нас."

"До момента изпитвахме трудности през първите полувремена. Когато един отбор се опитва да играе футбол срещу нас, ние често се представяме страхотно. Но за момента имаме проблем с това."

"Все пак ние сме професионалисти и искаме постоянно да се развиваме. Ще се опитаме да направим точно това", завърши своя коментар Мануел Нойер, цитиран в сайта на УЕФА.