Наставникът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола заяви, че баварците няма да бъдат много активни на трансферния пазар през лятото.

"Мисля, че основния отбор ще се запази и през следващия сезон. Ще има много, много малко промени в сравнение с настоящия състав", каза Гуардиола на днешната пресконференция.

Испанският специалист не пожела да коментира спряганите за Байерн Мартин Монтоя от Барселона и Давид Луис от Челси.  Сигурно ново попълнение за мюнхенци е Роберт Левандовски, а почти сигурно на стадион "Алианц Арена" ще акостира и Себастиан Роде.

"Не съм давал на изпълнителния директор Карл-Хайнц Румениге и на спортния директор Матиас Замер списък с желани от мен футболисти", продължи Пеп.

"Преди мачовете в Шампионската лига всички футболисти оздравяват. Така е и при другите големи отбори, нямам представа защо се случва така."

"Волфсбург е един от най-добрите отбори в Бундеслигата. Те са опасен съперник, въпреки загубата си с 2:6 миналата седмица. Имат добри футболисти и няма да ни бъде лесно."

"Ще бъде голямо предизвикателство за нас. Можем да направим още една крачка към защита на титлата си. Мачът срещу Волфсбург е добър тест преди реванша ни в ШЛ срещу Арсенал", завърши испанецът.