Агентът на Тони Кроос Фолкер Щрут потвърди думите на изпълнителния директор Карл-Хайнц Румениге, че полузащитникът остава в Байерн Мюнхен поне до 2015 година, когато изтича договорът му.

Още по темата

"Няма официална оферта от Манчестър Юнайтед за Тони. Но и няма необходимост от такава, защото Тони ще играе за Байерн поне до 2015 година", отсече агентът на Кроос пред вестник "Билд".

Авторитетният английски вестник "Гардиън" наля масло в трансферната сага с Кроос, излизайки с новината, че Манчестър Юнайтед предлага на Кроос солидна седмична заплата в размер на 314 000 евро, което прави около 16 милиона евро годишно.

Офертата на "червените дяволи" е направо умопомрачителна, като се има предвид, че в момента Кроос получава 4.5 милиона евро на сезон, ако се вярва на списание "Шпорт Билд". В момента най-скъпоплатеният футболист на стадион "Олд Трафорд" е Уейн Руни, който взима 363 000 евро седмично.

Кроос все още не може да се разбере с шефовете на Байерн за нов договор и ако двете страни на постигнат консенсус, през януари 2015 година халфът ще може да договори личните си условия с друг клуб.