Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски се разписа още в дебюта си за баварците, но въпреки това "откри" малък проблем в тима - липсата на онези национални футболисти, които играха на Мондиал 2014 и в момента са във ваканция.

Още по темата

 

"Разбира се, че съм доволен от това, че вкарах гол във вчерашната контрола. Но въпреки това мачът завърши наравно. Трябва да работим здраво преди началото на новия сезон", каза Левандовски пред sport1.de.

"Но пред нас има достатъчно време, тренираме едва от две седмици. От толкова време съм в Мюнхен и до момента всичко е чудесно, макар да е още много рано да говорим за такива неща."

"Фокусиран съм изцяло върху тренировките и подготовката за новия сезон. Ясно е, че се нуждая от известно време, докато се приспособя към отбора, но всичко е наред, доволен съм."

"Да, съставът може да бъде формиран едва тогава, когато се завърнат футболистите, играли на световното. Липсата им е един малък проблем за Байерн. Щеше да е по-добре, ако всички играчи вече бяха на линия."

"Но ние трябва да проявим разбиране, те имат нужда от почивка след световното. Колегите ще се завърнат десетина дни преди първия важен мач за сезона - за Суперкупата на Германия", добави Левандовски.