Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге направи любопитно сравнение, коментирайки нашумялата тема с норвежкия талант Мартин Йодегаард.

Още по темата

 

Скандинавецът тренираше няколко дни с първия отбор на баварците и според sport1.de днес трябваше да бъде обявен трансферът му.

Списание "Шпорт Билд" обаче още снощи излезе с ексклузивна новина, че Йодегаард е на базата на Арсенал в Лондон, а в близките дни "турнето" му продължава. Очаква се навършващият днес 16 години талант да посети известните със силните си школи Аякс и Барселона.

"Няма нищо ново по темата, трябва да проявим търпение. Младото момче се нуждае от още време, за да вземе правилното решение", сподели Румениге, цитиран от мюнхенския вестник "tZ".

"Мартин е доста интересен футболист и ние го харесваме. Но според мен решението за неговото бъдеще ще бъде взето в следващите месеци."

"Тук говорим очевидно за една красива булка, но доста кандидат-младоженци чакат пред вратата. Може би Байерн е най-хубавият младоженец", каза босът на баварците.

Реал Мадрид следи скандинавеца от най-дълго време, но не му предлага място в първия отбор. Любимият отбор на младока е Ливърпул, но сред английските отбори с най-големи шансове за подписа му е сочен Манчестър Юнайтед. Манчестър Сити и Борусия Дортмунд също следят ситуацията, като халфът изкара пробен период и на стадион "Сигнал Идуна парк".