Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола призна превъзходството на Волфсбург и акцентира върху грешките на собствения си тим след снощното фиаско с 1:4.

"Волфсбург беше по-добрият отбор. Те успяха да вкарат головете си в правилния момент. Ние губихме топката твърде често и не успяхме да спрем техните контраатаки", каза Гуардиола.

"Сега трябва да анализираме какво се случи и да се фокусираме върху следващия мач. Не трябва да допускаме съперникът да прави толкова успешни контраатаки."

"Трябваше да ги предотвратим и да не им оставяме толкова много свободни пространства. Поздравления за Волфсбург. Тук се видя колко трудно е винаги да печелиш в Бундеслигата."

"Хората си мислят, че е нормално Байерн да печели всеки мач. Но е много трудно. Юп Хайнкес го правеше много успешно, но и той трябваше да се бори, защото съперниците не са лесни."

"Шест седмици без мачове са много време и има неща, с които трябва да внимаваме, иначе ще бъде трудно. Имахме и добри атаки и като цяло контролирахме мача", добави Гуардиола.