Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен се пошегува, че е щял да убие съотборника си Роберт Левандовски, ако полякът е бил в положение на засада при гола си снощи.

Още по темата

 

Робен преодоля вратаря на Кьолн Хорн четвърт час преди края на мача и практически топката влизаше в мрежата, когато Левандовски я засече с гърди на голлинията и вкара за трети пореден мач на празна врата.

"Беше малко смешно - ние започнахме добре, набързо поведохме с два гола и си помислихме, че отново ще бием с голяма разлика. Стояхме добре и играехме агресивно", започна Робен.

"Последните десет минути на първата част не бяха добри за нас, защото станахме по-бавни и получихме гол във възможно най-лошия момент. Прибрахме се в съблекалнята с неособено добро усещане."

"През второто полувреме не започнахме добре и трябва да кажа, че Мануел Нойер ни донесе победата. Беше лудост какви топки извади."

"Попадението на Левандовски?... Зарадвах се, че не се намираше в положение на засада, защото ако беше така, щях да го убия", завърши холандецът.