Крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери все още няма ясна представа кога ще се завърне на терена. Той беше сменен след близо час игра при победата със 7:0 над Шахтьор и после пропусна шампионатните мачове с Вердер и Гладбах заради болки в глезена.

"Намирах се в добра форма и е жалко, че получих тази травма. Това е изнервящо. Всеки ден минавам прегледи и се лекувам, карам колело и тичам на пътека", започна Рибери пред официалния сайт на Байерн.

"Надявам се следващата седмица, когато се завърнат националните футболисти, да мога да тренирам с тях. Все още не зная дали ще бъда в групата за мача с Борусия Дортмунд."

"Ние винаги сме тъжни, когато губим, особено у дома. Така беше и след мача с Гладбах. Феновете искат да видят от нас спектакъл с много голове. Но се случва и да паднеш."

"Много по-добре е да загубим един мач, отколкото да играем зле в 3-4 срещи. Трябва да реагираме незабавно и да се подготвим добре за мача в Дортмунд. И там ще бъде много трудно."

"Срещата със Зидан... Когато се присъединих към националния тим на Франция, той ме заговори и ми даваше кураж. Това беше чудесно. И днес поддържаме контакт и се радвам, че той беше гост на Байерн. Хареса му много", допълни Рибери.