Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге похвали колегата си от Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке и заяви, че няма проблем с него.

Както е известно, отношенията между двамата с вледениха през последните месеци, най-вече заради коментарите на Румениге, че в стария договор на Марко Ройс има клауза за откупуване.

Това предизвика бурната реакция на Вацке, който отговори яростно в послание, което беше публикувано на официалната страница на "жълто-черните" в интернет.

Тогава босът на Борусия взе окончателно решение да прекрати традиционните обяди с ръководителите на Байерн преди сблъсъците между двата тима.

"Ценя го изключително много като един от най-качествените колеги. Смятам, че той има огромен принос Борусия да се намира в това добро състояние. Не трябва да гледаме само този сезон, който прави отборът", приятелски заяви Кале пред sport1.de.

"Разбира се, че бих приел покана за обяд. Ако бъдем поканени, със сигурност ще отида. Аз нямам никакъв проблем с Ханс-Йоахим Вацке."

"Бяха времена, в които Байерн и Борусия Дортмунд правеха невероятни мачове помежду си. Върхът беше финалът в Шампионската лига през 2013 година, когато играхме един срещу друг", добави Румениге.