Бившият капитан на Байерн Мюнхен Щефан Ефенберг се забърка в секс-афера с транссексуалната проститутка "Едона Джеймс".

28-годишният бивш травестит, който се възприема за жена и живее като такава след серия от операции за смяна на пола, днес беше в мюнхенския съд, където трябваше да отговаря в обвиненията за забранена проституция.

По време на делото изрусената Едона направи пикантни признания за секс-контактите си с 46-годишния Ефенберг, който изведе Байерн до триумф в Шампионската лига през 2001 година.

Припомняме, че скандалният бивш полузащитник е със слава на непокорен бунтар още от началото на кариерата си. Той беше изваден от състава на Германия на Мондиал 1994 в САЩ, заради показване на средни пръсти.

Травеститът разкри, че между 2010 и 2013 година на три пъти обслужва Ефенберг. На изрусената ескорт-дама е наложена глоба от 600 евро заради това, че сексът се е състоял в забранена зона...

"Този човек ме малтретира сексуално, той се възползва от тялото ми. Но господин Ефенберг може да си го позволи. Заради него ходя на психо-терапия. Той никога не ми плащаше цялата сума, защото беше на наркотици", разказа госпожицата със силиконови цици. За един час секс тя обикновено прибира 1000 евро.

"Веднъж отидох до тях с такси, която спря на няколко метра след къщата му, за да не разберат хората, че отивам при него. За моя изненада, жена му спеше на горния етаж, когато го посетих. Попитах го дали тя е наясно че ще прави секс с мен, а той ми отговори, че те живеят в отворена връзка."

Вестник "Билд" предполага, че бившият ас на Байерн е бил сериозно "напудрен" с кокаин и според показанията на Едона той й дължи 5000 евро.

"Той ме заплаши, че ще ми залее лицето с киселина, ако се разприказвам", добави "феята", която не приема наложената й глоба и така делото ще се гледа от окръжния съд.

Тогава по всяка вероятност ще бъде призован самият Ефенберг, който се раздели с втората си съпруга Клаудия миналата година. Интересното е, че той се влюби в нея докато блондинката беше жена на бившия му съотборник в  Байерн Щефан Щрунц.

Вестник "tZ" разкрива, че през 2010 година Ефенберг е платил 5000 евро на Едона за секс в ресторант. През следващата година Щефан е извадил 500 евро за интимен контакт с нея в дома си.