Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер пожела успех на колегата си Марк-Андре тер Стеген, но след мачовете между двата тима от полуфиналите на Шампионската лига.

Още по темата

 

"Тер Стеген е страхотен вратар. С него се разбираме много добре от времето в националния отбор и той ще се завърне в Бундестима. Сигурен съм в това, защото се представя много добре в Барселона", каза вратаря №1 в света.

"Той е още доста млад, но вече натрупа богат опит. Сигурен съм, че ще става още по-добър. Може да играе с левия, с десния крак, може всичко. Пожелавам му всичко най-добро, с изключение на двата мача срещу нас."

"Ние сме шампионите на Германия и знаем колко важен е този двубой. Не спечелихме Купата на Германия този сезон, но искаме трофея в Шампионската лига. Винаги искаме да сме на върха и аз съм оптимист, че ще успеем."

"Уважаваме Барселона, но и те ни уважават. Ние играем добре през този сезон и съм убеден, че утре ще покажем най-доброто от себе си. Трудно е да се каже кой е най-добрият футболист в света, но утре ще видим едни от най-добрите."

"Няма нужда да променяме нещо в играта си заради това, че излизаме срещу Меси, Суарес и Неймар. Наясно съм срещу кои играчи излизаме, зная силните им страни. Ясно е, че ние няма да стоим отзад и да се браним. Искаме да нападаме и да покажем силните си страни. Важно е да отбележим гол", добави Нойер.