По всичко личи, че футболистите на Байерн Мюнхен нямат нищо против в близко бъдеще да бъдат тренирани от наставника на Борусия Дортмунд Юрген Клоп, който си тръгва в края на сезона.

Още по темата

 

Централният бранител на шампионите Джером Боатенг окачестви като "интересен" варианта Клопо да поеме Байерн, а готовност да работи с ексцентричния специалист показа и Томас Мюлер.

"Юрген Клоп е много добър треньор. Ще видим дали ще се случи, но със сигурност е доста интересно", загадъчно заяви Джером Боатенг пред германската телевизия Sport1.

Любопитен беше коментарът и на офанзивния полузащитник Томас Мюлер, който се скара с Пеп Гуардиола на стадион "Ноу Камп".

Испанецът се ползва с доверието на ръководството и специално на силния човек в Мюнхен Карл-Хайнц Румениге, но според медиите в Германия е изпуснал съблекалнята. Счита се, че между Пеп и тарторите на отбора (най-вече Томас Мюлер и Бастиан Швайнщайгер) има видимо напрежение.

"Към момента все още си имаме треньор и не искаме да показваме липса на уважение по темата", бе краткият коментар на Томас Мюлер.

Самият Карл-Хайнц Румениге заяви с чувство за хумор: "Хубаво е, че Клоп показва слабост към Байерн".