Нападателят на Байерн Мюнхен и полския национален отбор по футбол коментира снощното поражение с 1:3 от Германия, в което той се разписа, но тимът му си тръгна без точки от стадион "Комерцбанк Арена" във Франкфурт.

След като намали резултата стрелецът излезе очи в очи със съотборника си в Байерн Мануел Нойер, но най-добрият вратар на планетата спаси и помогна за успеха на световния шампион.

"На 99 от 100 вратари щях да вкарам топката в мрежата при тази ситуация", коментира Левандовски положението, което може да видите долу.

"Това, че Марио Гьотце се разписа на два пъти, а Томас Мюлер също реализира, със сигурност е много добре за нашия клуб. Така се трупа самочувствие."

"С малко повече късмет можехме да си тръгнем с равенство, но германците играха много добре. Те допуснаха някоя друга грешка, но разликата беше голяма, а и в последните двайсетина минути ни липсваха сили."

"Следващият път трябва да се представим по-добре. Ако победим Гибралтар, а Германия спечели в Шотландия, тогава със сигурност и двата отбора отиваме на европейското", завърши своя коментар Левандовски.