Германският шампион Байерн Мюнхен има резервен вариант, ако Пеп Гуардиола откаже да поднови изтичащия си договор.

Според сайта tuttomercatoweb.com баварците не само са се спрели на Карло Анчелоти, но дори са постигнали устна договорка с италианеца за подписване на 2-годишен договор.

Информацията на елоктронното издание набързо се разпространи от най-големите европейски медии, според които Карлето няма търпение да предприеме новото предизвикателство.

Тези дни Анчелоти изрази желание да се завърне във Висшата лига догодина, но там той вече триумфира с Челси, а и към момента сред големите отбори за него не се открива свободно място.

Според вестник "Ел Мундо Депортиво" Пеп Гуардиола се е разбрал с Манчестър Сити. Челси умува за Диего Симеоне, а Луис ван Гаал е бетон на поста си в Манчестър Юнайтед. В Ливърпул пък акостира горещият специалист Юрген Клоп.

Анчелоти вече постигна успехи в Италия с Милан, в Англия с Челси, във Франция с ПСЖ и начело на Реал Мадрид, където спечели Десетата, купата на Испания и световното клубно първенство. 

Така пред него остава да постигне успехи само в Германия, за да може да бъде наречен най-успешният клубен треньор за всички времена.