Головата машина на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски обяви в ексклузивно интервю пред електронното издание Goal.com, че не може да каже кой е по-добър - Кристиано Роналдо или Лео Меси.

В момента полякът се намира в страхотна форма и е сочен за един от най-добрите нападатели в света, но това не му пречи да се възхищава на неговите колеги.

"Не мога да кажа кой е по-добър - Меси или Роналдо", заяви той.

"Причината за това е, че те просто са различни футболисти. И двамата са суперзвезди".

"Тези сравнения се правят от години и продължават, и продължават...Ясно е, че и двамата са изключителни като играчи. Всеки един от тях може да направи съществена разлика в отбора си със своето присъствие".

Помолен да назове тримата най-добри играчи през последните 12 месеца той обяви с усмивка и лек смях "Със сигурност ще са играчи на Байерн", каза той без да назовава имена.

"Годината иначе бе много добра за мен. Знаех, че първият ми сезон в Байерн няма да е перфектен, въпреки че бе наистина доста добър. Защитната маска, която трябваше да нося, ме затрудни малко в много важен етап от сезона. Ако бях играл без нея може би щях да вкарам още няколко гола и да се боря по-смело със защитниците".

"Със 17 гола в Бундеслигата и 6 в Шампионската лига мога да бъда доволен, определено. Правя много добър сезон и той може да бъде доста по-добър от миналия за мен".