Култовият германски комик Матце Кноп отново влезе в роля, пресъздавайки успешно наставника на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола, който поема Манчестър Сити през лятото.

Най-тиражният европейски вестник "Билд" публикува поредното интервю на "Гуардиола", в което той прави любопитно сравнение със сегашната ситуация.

Както е известно, треньорът на Байерн Мюнхен се сравни с жена и увери, че може да се справи с положението да води един клуб и да се знае, че застава начело на друг през лятото.

Ето какво каза "Пеп":

"Никой не уважава треньорите. Аз ви казвам моето мнение на пресконференциите, а вие пишете критично. В такъв случай няма нужда да давам пресконференции, след като си пишете каквото си искате. В такъв случай ти води пресконференцията", обръща се "Гуардиола" съм оператора.

"Играем за Купата на Германия срещу много, много, много тежък противник. Срещу един супер, супер, супер труден противник, който е фаворит в турнира. Името му е Бокхум. Как? Бохум?! В такъв случай стават още по-труден противник... Трябва да имаме топки, за да можем да победим."

"Концентрирам се изцяло върху Байерн Мюнхен. Секунда... Кевин Де Бройне.. Ще му се обадя по-късно... Ние изиграхме силен мач и завършихме 0:0 с Ливърпул.. Ааа, с Леверкузен. И останах доволен от играта ни."

"Не съм избрал Манчестър Сити заради 18 милиона. Числото не е важно, важна е стойността, защото паундът тежи повече от еврото... Разбирам, че ситуацията е нова, след като вече съм обявен за мениджър на Манчестър Сити. Работата ми в Байерн беше подготовка за новата работа. Избрах Байерн за убиване на времето."

"Аз съм като жените, мога да контролирам двете ситуации. Мога да мисля в двете ситуации. Мога да накарам и двата клуба да си мислят, че са най-важни за мен. Мога да се гушкам със Сити, докато лежа в легло с Байерн. Това е големият талант на Пеп Гуардиола. Да, аз съм като жените, но с брада и гола глава", добави актьорът, влизайки успешно в образа на каталунския специалист.

 

 

Kult-Pep: „Liege mit Bayern im Bett und knutsche mit Man City.“

Публикувахте от BILD Sport в 9 февруари 2016 г.