Една от звездите на Байерн Мюнхен Ариен Робен обяви, че не очаква да последва Пеп Гуардиола в Манчестър Сити през лятото.

Освен това холандецът призна, че за него е прекалено хубаво да работи с испанеца, за да мисли за раздялата му с баварския колос точно в този момент.

Както е известно, испанският специалист официално бе потвърден за нов мениджър на Манчестър Сити, но от лятото. 

Така на практика се оказва, че Пеп кара последните си месеци в състава на мюнхенци.

"Не, той не ме е молил да го последвам в Манчестър Сити", заяви с усмивка на лицето Робен, отговаряйки на въпрос, дали Пеп иска да го последва.

"Аз обаче не мисля, че ще го направи, поне не с мен".

"Всички ние имаме една цел - да завършим с колкото се може повече трофеи. Това е единственото нещо, което има значение за нас в момента".

"В момента наистина не мисля за напускането на Пеп. Твърде хубаво се работи с него, за да мисля за такива неща. Надявам се да го изпратим подобаващо - с максималният брой трофеи, които можем да спечелим".

"Искам да се наслаждавам на работата с него през следващите няколко месеца".

"От доста време имаше слухове за напускането му, но аз лично се надявах да остане при нас. Бе трудно да чуем, че ще ни остави през лятото".

"Какво ще ми липсва най-много от него? Неговата мания за футбол и неговите знания, които те правят по-добър футболист. Трябва да си призная, Пеп ме направи наистина по-добър играч".